Projektovanje i izvođenje

Bavimo se projektovanjem i izvođenjem radova svih vrsta instalacija za grejanje, hlađenje i ventilaciju, od najjednostavnijih sistema radijatorskog grejanja sa kotlovima(čvrsto, pelet, gas, struja, nafta...)do panelnih sistema grejanja i hlađenja(podno grejanje, plafonsko hlađenje, zidno grejanje i hlađenje)sa toplotnim pumpama(voda-voda, zemlja-voda, vazduh-voda)kao izvorom energije.

Pored gore pomenutih sistema bavimo se i instalacijama grejanja i hlađenja sa fan-coil uređajima, kao i ventilacijom sa najsavremenijim sistemima za stambene, poslovne, ugostiteljske, sportske objekte i bazene.

Usluge projektovanja i kompletnog konstaltinga pruža naš tim sastavljen od stručnjaka iz oblasti termotehničkih instalacija.

Projekti 2021

Projekti 2020

Projekti 2019

Projekti 2018

Projekti 2017

Dom Zdravlja Mali Mokri Lug …………850 m²

Toplotna pumpa vazduh/voda,kaskadno povezane fan-coil uredjaji za grejanje i hladjenje,radijatorski sistem za dogrevanje,solarni kolektori I akumulacioni bojler za centralnau pripremu tople vode.elektro kablovi za otapanje leda na krovu objekta.

Restoran“NACIONALNA KLASA” Beograd

VRV sistema i rekuperator za grejanje,hladjenje I ventilaciju,centralna priprema tople vode, inox kuhinjska hauba sa pratecim dimovodima i odsisnim ventilatorom.

Restoran “MONUMENT”-u trznom centru Big fashion

Grejanje,ventilacija i hladjenje restorana kanalskim sistemom klimatizacije, inox kuhinjska hauba sa pratecim dimovodima i odsisnim ventilatorom.

Poslovni objekat WINE BAR u Pozarevackoj ulici

Toplotna pumpa vazduh/voda,podno grejanje,kanalski fan-coil,rekuperator za ventilaciju
decanska

Poslovni objekat ul.Decanska………500 m²

VRV sistem za grejanje i hladjenje,ventilaciju.

Poslovni objekat Servoteh – Dobanovci……………………….1200 m²

Toplotna pumpa voda/voda 100KW,povezivanje na postojeci sistem grejanja I hladjenja

Privatna kuca na Ledinama…………………………………….210 m²

Podni paneli I ,radijatorski sistem za grejanje, centralna priprema tople sanitarne vode,gasni kondenzacioni kotao I elektro kotao kao izvor energije

Advokatska kancelarija na Trgu Nikole Pasica u Beogradu………..250 m²

VRV sistema za hladjenje I ventilaciju , radijatorski system za grejanje

Porodicna kuca u Negotinu ………..220 m²

Toplotna pumpa vazduh/voda,podno grejanje,akumulator toplote-bafer,akumulacioni bojler za centralnu pripremu tople sanitarne vode,fan-coil uredjaji za grejanje i hladjenje.

Porodican objekat ul Resavska …………160 m²

Toplotna pumpa vazduh/voda,podno i zidno grejanje i hladjenje,kanalski fan-coil sa sistemom vazdusnih kanala za kontrolu vlage,centralna priprema tople vode.

Poslasticarnica ul.Žicka Beograd

Podno grejanje,fan-coil uredjaji,ventilacija pomocu VRV sistema I rekuperatora.

Porodicna kuca Ledine…………160 m²

Toplotna pumpa vazduh/voda,podno grejanje,zidno grejanje i hladjenje,centralna priprema tople sanitarne vode, kanalski fan-coil,uredjaji ya kontrolu vlage,elektro kablovi za otapanje leda u olucima

Poslovni objekat kuglana Novi Sad………1500 m²

VRV sistem za grejanje , hladjenje I ventilaciju

Poslovni objekat ul.DMB Rakovica ……360 m²

VRV sistem za grejanje i hladjenje,ventilaciju.

Porodicna kuca u Zemunu ul.Bregovita …..210 m²

Toplotna pumpa vazduh/voda ,akumulacioni bojler za centralnu pripremu potrosne tople vode,fan-coil instalacija,solarni kolektori.

Projekti 2016

Restoran “MONUMENT”-Delta City

Podno grejanje u basti restorana,ventilacija i hladjenje baste restorana kanalskim sistemom klimatizacije,inox kuhinjska hauba sa pratecim dimovodima i odsisnim ventilatorom,revitalizacija postojeceg sistema klimatizacije u objektu.

Restorani “TORO“ i “AMBAR” Beograd-Beton hale

VRV sistem za grejanje i hladjenje kao podrska postojecim sistemima.

Porodicna kuca u Kladovu - 300 m2

Toplotna pumpa voda/voda,akumulator toplote-bafer,akumulacioni bojler za centralnu pripremu tople sanitarne vode,fan-coil uredjaji za grejanje i hladjenje.

Sistem za pranje gasnih boca -Makedonija

Elektro kotlovi i centralni bojler velikih zapremina,ugradjeno po nasem idejnom i projektno resenju u cilju maksimalne ustede i racionalizacije utrosene energije

Sistem perionica za motorna vozila

Isporuka i montaza opreme za pripremu tople vode.

Lovacki dom-okolina Smedereva……..300m2

Radijatorska instalacija,fan-coil uredjaji,centralni bafer za akumulaciju energije,prateca automatika.

Porodicna kuca u Ritopeku……….700m2

Podno grejanje celog objekta,elektro kablovima,otapanje spoljasnjih povrsina i oluka radi sprecavanja pojave leda.

Porodicna kuca Zemun…………300m2

Toplotna pumpa vazduh/voda,podno grejanje,zidno grejanje i hladjenje,ventilacija sa kontrolom vlage i temperature,centralna priprema tople sanitarne vode,solarni kolektori za pripremu bazenske vode i tople sanitarne vode.

Zgrada MUP-a u Pozegi

Gasni generator -2 kondenzaciona kotla po 100 kw,jedan kondenzacioni kotao gasni od 50kw za manju zgradu,povezivanje na postojeci sistem radijatorskog grejanja,inox dimnjak za gasni generator prateci gradjevinski radovi.

Objekat SAJ-Batajnica

Kotlarnica dva kotla po 350kw na naftu,predizolovan cevovod izmedju pratecih objekata,instalacija radijatorskog grejanja,kaloriferi u sali za treninge,centralna priprema tople sanitarne vode,sistem omeksavanja vode u instalaciji grejanja,kompletna automatizacija sistema i prateci gradjevinski radovi.

Poslovno stambeni objekat ul.Gospodara Vucica………2000m2

Instalacija radijatorskog grejanja ,podstanica sa prikljuckom na toplane,odimljavanje garaznih prostorija.

Poslovno stambeni objekat Zicka br.5………2500m2

Toplotna pumpa zermlja/voda sa geotermalnim sondama,podno grejanje,fan-coil instalacija za hladjenje i podrsku grejanju,zidni paneli za grejanje i hladjenje u delu objekta ,odimljavanje garaznih prostorija.

Stan Pop Lukina Beograd……150m2

Toplotna pumpa vazduh/voda,podno grejanje,zidno grejanje i hladjenje,ventilacija sa kontrolom vlage i temperature,centralna priprema tople sanitarne vode.sa integrisanom toplotnom pumpom

Poslovni objekat “DESIGN PERFORMANCE” …..400 m2

VRV sistem za grejanje i hladjenje,ventilacija,priprema tople sanitarne vode sa integrisanom toplotnom pumpom.

Poslovno stambeni objekat “JO-GO Design” ….700m2

Toplotna pumpa vazduh/voda,podno grejanje,fan-coil uredjaji za hladjenje u stambenom delu.VRV sistem u poslovnom delu objekta.

Porodicna kuca Bezanijska kosa 250m2

Toplotna pumpa vazduh-voda,podno i zidno grejanje i hladjenjekanalski fan-coil uredjaji,ventilacija sa kontrolom vlage i temperature,solarni kolektori za pripremu tople sanitarne vode. Akumulacioni bojler za toplu sanitarnu vodu sa integrisanom toplotnom pompom,odgrevanje spoljnih prilaznih staza i oluka radi sprecavanja pojave leda.

Projekti 2015

Hotel “CITY SAVOY” Beograd - 1800 m²

Toplotna pumpa voda/voda, fan coil instalacija u apartmanimaVentilacija u restoranu, shou room-u,V.I.P sali,lobi baru, SPA centru. Centralna priprema tople sanitarne vode,pomocu solarnih sistema.

Aqua Park Holywoodland Beograd

Toplotna pumpa voda/voda,podno grejanje,priprema bazenske i sanitarne tople vode.Hotel u okviru Aqva park-a,fan coil instalacija za grejanje i hladjenje. Centralna priprema tople sanitarne vode,pomocu solarnih sistema.

Sporstka hala “Master” Beograd 6500 m2

Toplotne pumpe voda/voda sa total Heat-recovery za koriscenje otpadne energije pri hladjenju u cilju dobijanja toplotne energije.Priprema sanitarne i bazenske vode pomocu solarnih sistema.Fan coil instalacija, podno i zidno grejanje i hladjenje. Klima komore za tretiranje vazduha i kontrolu vlage i temperature.

Zgrada Zvezdara 1700m2

Isporuka gasnih kotlova i instalacija radijatorskog grejanja.

Zgrada Zvezdara 1100m2

Isporuka gasnih kotlova i instalacija radijatorskog grejanja.

Porodicna kuca Borca 220m2

kotao na pelet,podno grejanje,radijatorsko grejanje.

Salas na Palicu

Isporuka toplotne pumpe voda/voda.

MOMENT Apartmani

Toplotna pumpa vazduh/voda,fan coil instalacija za grejanje i hladjenjepodno grejanje,centralna priprema tople sanitarne vode.

Projekti 2014

Poslovni objekat “BIOCHEM”-1400 m²-Toplotna pumpa voda/voda

Poslovni objekat “BIOCHEM”-1400 m²-Toplotna pumpa voda/voda,zidni paneli za grejanje I hladjenje. Podni paneli za grejanje,klima komore za tretiranje vazduha i kontrolu vlage i temperature,solarni kolektori za pripremu tople sanitarne vode i kao podrska grejanju,desuperhiter za koriscenje otpadne energije pri hladjenju u cilju dobijanja toplotne energije. 

“JASMIL”-Rekonstrukcija termotehnickih instalacija

Plandiste-fabrika za bojenje tkanine “JASMIL”-Rekonstrukcija termotehnickih instalacija na osnovu naseg idejnog resena u cilju racionalizacije troskova koriscenjem otpadnih  voda i otpadne energije iz proizvodnog procesa. Postignuta usteda preko 60%.

Stan u Zemunu-120m²Toplotna pumpa vazduh

Stan u Zemunu-120m²Toplotna pumpa vazduh/voda,zidni i podni paneli za grejanje i hladjenje. Centralna priprema tople sanitarne vode.

Stan ul: Koce Kapetana 250m²

Stan ul: Koce Kapetana 250m²-Toplotna pumpa vazduh/voda,zidni i podni paneli za grejanje i hladjenje,ventilacija sa kontrolom vlage i temperature, centralna priprema tople sanitarne vode.

Stan ul: Vojvode Bogdana 150 m²

Toplotna pumpa vazduh/voda,ventilacija sa kontrolom vlage i temperature,kanalski sistem hladjenja,radijatorski sistem grejanja,centralna priprema tople sanitarne vode.

Teretana u Zemunu - 270m²

Toplotna pumpa vazduh/voda,ventilacija sa kontrolom vlage i temperature, podno grejanje,kanalski sistem hladjenja,centralna priprema tople sanitarne vode.

Restoran Dunavska terasa-Visnjica

solarni sistem za pripremu tople potrosne sanitarne vode,kao i povezivanje kotla na pelet,na postojeci sistem radijatorskog grejanja.

Sistem perionica za motorna vozila

 Isporuka i montaza opreme za pripremu tople  vode na osnovu naseg resenja u cilju maksimalne ustede i racionalizacije utrosene energije.

Patrijarha Varnave stan-180m²

Grejanje radijatorsko,freonski sistem klimatizacije,centralna priprema tople sanitarne vode.

Stan Novi Beograd - 120m²

Toplotna pumpa vazduh/voda,grejanje i hladjenje primenom inovativnog sistema “Jaga”-Belgija,ciji smo ekskluzivni zastupnici.

Stan Ilija Garasanina 210m²

Rekonstrukcija postojeceg sistema grejanja primenom sistema“Jaga”-Belgija u cilju ustede energije i poboljsanja grejanja sa istim ulaznim parametrima.

Projekti 2013

Poslovni objekat “INTERCLEAN” 1500 m2

toplotna pumpa vazduh/voda, kotao na pelet, podno grejanje, fan-coil instalacija,klima komora,kanalski razvod za distribuciju vazduha, priprema tople sanitarne vode, koriscenje otpadne energije iz proizvodnog procesa za grejanje.

Poslovni objekat MASTER CCTV

dogradnja postejeceg sistema grejanja i hladjenja,sistem kanala sa kanalskim izmenjivacima za grejanje,hladjenje i ventilaciju.

Restoran “ MONUMENT ” DELTA CITY

podno grejanje, klima komora,ventilacija,vazdusnogrejanje i hladjenje.

Restoran “LESKOVCANKA” Ub

toplotne pumpe  vazduh/vazduh,podno grejanje,vazdusno  grejanje i hladjenje,ventilacija,rekuperator toplote.

Privatna kuca u Beogradu - 1300 m2

toplotne pumpe zemlja/voda u kaskadi,komplet izrada iskopa sa ugradnjom geotermalnih sondi kao izvor energije,klima komora za tretiranje vazduha u kuci,klima komora za kontrolu temperature  i vlage vazduha u stakleniku,jonizacija vazduha,solarni kolektori za pripremu vode u spoljasnjem bazenu,pripremu tople sanitarne vode i regeneraciju sondi,podno grejanje u kuci,fan coil instalacija u pomocnim  objektima,otapanje leda sa spoljasnjih povrsina pomocu podnih panela.

AMBASADA INDIJE u Beogradu

revitalizacija kompletnog sistema grejanja i hladjenja.

Privatna kuca u Valjevu 600 m2

toplotna pumpa voda-voda,klima komora,vazdusni sistem grejanja i hladjenja,ventilacija.

OBDANISTE u Borci - 500 m2

kotao na pelet,podno grejanje,radijatorsko grejanje, solarni kolektori za pripremu tople sanitarne vode.

Privatna kuca u Ritopeku - 180m2

toplotna pumpa vazduh/voda,podno grejanje

Privatna kuca na Kosmaju - 450m2

toplotna pumpa vazduh/voda,podno grejanje,zidno grejanje i hladjenje, klima komora sa kanalskim sistemom za distribuciju vazduha za ventilaciju, kotao na pelet,priprema tople sanitarne vode.    

Projekti 2012

Privatna kuca Zemun Altina 350m²

toplotna pumpa voda/voda ,zidni,podni paneli,sanitarna voda,klima komora

Poslovni objekat “Centum” Ada Huja 1200m²

toplotna pumpa zemlja/voda ,sonde,podna grejanja,fan-coil instalacija,ventilacija,klima komore

Poslovni objekat “ Dim Trade” Zemun-Tosin Bunar 1200m²

toplotna pumpa voda/voda,podna grejanja,fan-coil instalacija.

Apartmanski kompleks na Kopaoniku sa wellness centrom 2500m²

toplotna pumpa voda/voda , zidni,podni paneli,ventilacija,klima komora

OS “Djordje Krstic” Beograd - Zarkovo

solarni sistem (16-kolektora) za pripremu bazenske i sanitarne vode sa bojlerima i baferima.

Privatna kuca Zemun 300m² Muhar

toplotna pumpa voda/voda,sanitarna voda, solarni sistem

Baba Visnjina stan 280m²

toplot na pumpa vazduh/voda ,fan-coil instalacija zidni,podni paneli,sanitarna voda ,klimatizacija ,ventilacija,solarni sistem.

Baba Visnjina stan 150m²

toplotna pumpa vazduh/voda ,fan-coil instalacija zidni,podni paneli,sanitarna voda ,klimatizacija ,ventilacija

Privatna kuca Zemun-Pregrevica 200m²

toplotna pumpa voda/voda,zidni,podni paneli,sanitarna voda,klima komora,solarni sistem

Privatna kuca Beograd - Vrcin 250m²

kotao na pelet,radijatorsko grejanje

Privatna kuca Beograd - Kaludjerica 350m²

kotao na gas i struju,radijatorsko grejanje.

Privatna kuca Beograd - Vinca 270m²

 kotao na pelet ,radijatorsko grejanje.

Privatna kuca Beograd - Zarkovo 230m²

solarni sistem za pripremu tople potrosne sanitarne vode,povezivanje gasnog kotla i kotla na naftu,na postojeci sistem radijatorskog grejanja i regulisanje kompletnom automatikom

Stambena zgrada Beograd - Ledine 700m² (14-stanova)

elektro kotlovi po stanovima,radijatorsko grejanje.

Privatna kuca Beograd - Zvezdara 200m²

kotao na pelet,radijatorsko grejanje.

Stambena zgrada u Zemunu 2.700m²

toplotna pumpa voda/voda, podno i radijatorsko grejanje

Balon za fudbal sa pratecim objektima 1800m²

gasni kotao,podno i radijatorsko grejanje,ventilacija,pripremapotrosne tople vode.

Privatna kuca Beograd-Surcin 250m²

kotao na pelet,radijatorsko grejanje

Projekti 2011

Sportski Centar Dorcol

bazen,restoran,wellness i fitness-bazenska klima komora sa toplotnom pumpom,podno grejanje,ventilacija,solarni sistem za pripremu bazenske sanitarne vode-vodovod 1100m²

Auto salon u Sapcu

toplotna pumpa voda/voda,grejanje,ventilacija,klimtizacija,fan-coil instalacija,gasna instalacija -2500m²

Poslovni objekat “NIMAX”

toplotna pumpa vazduh/voda ,fan-coil instalacija

Stambena zgrada ul. Rada Koncara

grejanje,ventilacija bazenskog dela,solarni sistem pripreme bazenske i sanitarne vode,hladjenje,vodovod i besumna kanalizacija,sanitarni uredjaji.

Wellness centar Kopaonik

bazenska klima komora sa toplotnom pumpom, solarni sistem za pripremu bazenske i sanitarne vode,zidno i podno grejanje,ventilacija, kotlarnica na pelet -1200m²

Privatna vila ul.Smetanina

toplotna pump a zemlja/voda, solarni sistem,ventilacija,zidno,podno i plafonsko grejanje i hladjenje,jonizacija vazduha,priprema sanitarne i bazenske vode,odgrevanje spoljnih povrsina -1200m²

Privatna vila ul.Palackova

toplotna pumpa zemlja/voda, ventilacija,zidno,podno i plafonsko grejanje i hladjenje,jonizacija vazduha,priprema sanitarne vode, odgrevanje spoljasnjih povrsina 1000m²

Projekti 2009

Objekat “Infinity” Dobracina 8

pametna zgrada-toplotna pumpa voda/voda,grejanje,ventilacija,klimatizacija,jonizacija vazduha

Privatna vila ul.Rozjska

 toplotna pumpa zemlja-voda ,solarni sistem,ventilacija,zidno,podno i plafonsko grejanje i hladjenje,jonizacija vazduha,priprema sanitarne i bazenske vode,odgrevanje spoljasnjih povrsina-1100m²

Stambena zgrada u Zemunu

toplotna pumpa voda-voda,solarni sistem,podno grejanje, fan coil instalacija,ventilacija-1200 m²

Privatna klinika-Bel Medic,Beograd

dogradnja sistema sa obnovljivim izvorima energije - grejanje,hladjenje i ventilacija

Vinarija “Vrbica” u Arandjelovcu

grejanje i klimatizacija

Prva Srpska Banka u Trsteniku

toplotna pumpa vazduh/voda,grejanje,hladjenje i ventilacija

“Ducani Visnjica” u Beogradu

toplotna pumpa sa rekuperatorom energije vazduh/voda

“Elektovolt” u Valjevu

toplotna pumpa vazduh/voda,grejanje,hladjenje i ventilacija

“Ferbild” Beograd

grejanje i ventilacija zatvorenog bazena sa teretanom i pratecim sadrzajem

Stambena zgrada ul.Tikveska br.1

radijatorsko i podno grejanje i klimatizacija

Privatna vila u Kladovu

toplotna pumpa voda/voda , solarni sistem,podno grejanje, fan coil instalacija

Projekti 2008

Projekti 2007

Stambeni objekat ul.Bilecka

grejanje i klimatizacija

Sportsko rekreativni centar u Kovacici – 4.500 m²

grejanje,klimatizacija,ventilacija i sanitarna topla voda sa obnovljivim izvorima energije toplotna pumpa voda/voda

Stambeni objekat u Rakovici

grejanje i klimatizacija

Stambeni objekat ul. Petra Skundrica 6

grejanje i klimatizacija

Poslovni objekat MTS-a ul. Pozeska

grejanje i klimatizacija,toplotna pumpa vazduh/voda

Stambena zgrada ul. Miloja Zakica

grejanje i klimatizacija

Stambena zgrada ul. Palisadska

grejanje i klimatizacija

Rekonstrukcija kotlarnice Osnovne Skole u Idvoru

Rekonstrukcija kotlarnice Osnovne Skole u Idvoru

Stambeni objekat u Mirijevu

grejanje i klimatizacija

Adaptacija poslovne zgrade “Meris” na Novom Beogradu

Adaptacija poslovne zgrade “Meris” na Novom Beogradu

Splav “Amsterdam”

Splav “Amsterdam”, grejanje i klimatizacija

GTC 19A

isporuka radijatora za 25.000 m²

Projekti 2006

Stambeni objekat Mirijevo, ul. Sejkina

grejanje i klimatizacija

Stambeni objekat Ilindenska

grejanje i klimatizacija

Komplex Baje Pivljanina I deo

grejanje i klimatizacija

Splav “Plastic Jam”

grejanje i klimatizacija

Stadion FK Trudbenik

radijatorsko grejanje i adaptacija kotlarnice

Opstina Cukarica

klimatizacija

Stadion FK Zarkovo

radijatorsko grejanje i adaptacija kotlarnice

Balon “Crveno-crno” sa pratecim sadrzajem

Balon “Crveno-crno” sa pratecim sadrzajem

Fudbalski Savez Srbije

grejanje i klimatizacija

Projekti 2005

Embalaza Saturnus” 420 m²

Adaptacija poslovni prostor

Privatni investitor 280m²

Nadogradnja porodicne kuće

Pexim Solution” 380m²

Adaptacija poslovni prostor

Konkav Kovex” 600m²

Magacinski prostor

Privatni investitor 9.200m²

Termo-tehnicke instalacije stambenog prostora

Poliklinika “Inpuls” 1.400 m²

Termo-tehnicke instalacije poslovnog prostora

Adaptacija -Ambasade Italije 600m²

Adaptacija -Ambasade Italije 600m²