VALVEX SLAVINE

Valvex slavine za kupatila i kuhinje su već dugi niz godina prisutne na zahtevnom američkom i zapadnoeuropskom tržištu s konstantnim rastom na tržištu, što potvrđuje orijentisanost proizvođača ka kvalitetu i zadovoljstvu krajnjeg korisnika.

Zahvaljujući dugugodišnjoj tradiciji u proizvodnji slavina i iskustvu prikupljanom generacijama, Valvexovi dizajneri stvorili su jedinstvene linije proizvoda, a sve s ciljem zadovoljenja najviših standarda estetike i kvaliteta.

Slavine ALBA - osnovna linija Valvex slavina. Best buy ponuda - s jedne je strane linija ovih slavina cenovno vrlo atraktivna, dok s druge strane kvalitetom upotrebljenih materijala kao i preciznom završnom obradom u skladu s najvišim standardima, ova serija u pogledu kvaliteta nimalo ne zaostaje za ostalim slavinama iz Valvex programa.

Slavine LOGIC - klasične linije upotpunjene modernim dizajnerskim crtama. Serija Logic predstavlja dizajnerski pomak u odnosu na osnovnu Alba seriju te su slavine ove serije čest izbor kupaca koji od slavine osim funkcionalnosti i kvaliteta očekuju i ispunjenje određenih estetskih uslova.

Slavine ANGELO - slavine koje niti u jednom ambijentu neće proći nezapaženo. U ponudi Valvex slavina, ANGELO je serija slavina koja se posebno izdvaja svojim dizajnom i masivnošću.